Möre Cruisers i Östran!

Medlemmarna i Möre Cruisers hade länge pratat om att söndagar vore en perfekt dag för att träffa likasinnade bilentusiaster. Och eftersom själv är bäste dräng så arrangerar klubben denna sommar fikaträffar för motorintresserade vid Kolbodabaden. Premiärfika blir det första söndagen i juli.

- Det här blir perfekt. Man får nya kontakter och kan sitta och prata över en fika och ungarna kan leka av sig på Kolbodabaden. Samtidigt så gynnar det ens hembygd, säger Bill Johansson, Möre Cruisers.

Tanken är att man ska samla ihop människor som har ett motorintresse. Framförallt de som gillar veteranbilar, amerikanska bilar, gamla mopeder och motorcyklar.

- Man ska helt enkelt koppla av och ha kul. Vi har ju samma intresse och det är aldrig fel att bredda sitt kontaktnät och få lite tips och tricks, säger Bill.

I år träffas man varje söndag från 3 juli till 14 augusti. Funkar det bra kommer man att börja redan i juni nästa år.

Bill och vissa av medlemmarna i Möre Cruisers har blivit lite av rikskändisar, i alla fall för de som denna vinter följt dokumentärserien Böda Camping på Kanal 5. Gänget och dess vedermödor på campingen har uppskattats av tv-publiken och vissa av karaktärerna, som till exempel Raggar-Olsson, har fått lite av en kultstatus.

- Raggar-Olsson kommer att vara med här i Kolboda de flesta söndagarna i sommar, säger Bill.

Om medlemmarna i Möre Cruisers kommer att vara med även på årets inspelning av Böda Camping vill Bill inte svara på. Han skruvar på sig och svarar undvikande. Det får man tolka som man vill.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0